Online Bilet Al Duyurular

Inal Aydinoglu'nun "Içsel Yasam Üzerine" kitabi okuyucuyla bulustu

1978'den beri gönüllülük yolculugunun yasamina kattiklarini okuyucularina aktaran, Türkiye'de gönüllülügün lideri olarak da bilinen Yazar ve Gönüllülük Egitmeni Inal Aydinoglu, "Içsel Yasam Üzerine" kitabini okuyuculariyla bulusturuyor.
Yazdigi kitaplarla, üniversitelerde ve kurslarda verdigi gönüllülük egitimleriyle taninan, Türkiye'de gönüllülügün tanitilmasi, yayginlastirilmasi, desteklenmesi ve tesvik edilmesi için 39 yildir hayatini gönüllülüge adayan Yazar ve Gönüllülük Egitmeni Inal Aydinoglu, 12. kitabi "Içsel Yasam Üzerine" ile okuyuculari içsel bir yolculuga davet ediyor.

Inal Aydinoglu, yeni kitabiyla ilgili su açiklamalarda bulunuyor: "1978'den bu yana sevgi, hizmet ve gönüllülük yolunda gösterdigim çabalari, yasadigim deneyimleri baska insanlarla paylasma arzusu içinde olan bir amatörüm. Dünyaya geldigimizde içimizde yalnizca sinirsiz sevgi, sefkat, merhamet ve masumiyet vardir.

Yeni kitabimla sizleri bu kavramlar üzerine düsündürmek ve bu kavramlari hayatiniza dahil ettiginizde huzuru ve mutlulugu yakalayabileceginizi anlatmak istedim. Dünyasal isteklerimiz öyle agir basiyor ki; içimizdeki güçlere, degerlere ulasmadan yüzeysel yasiyoruz. Nefsine odakli, yüzeysel yasayan insan, içsel zenginliklerine uzak kalir. Ancak akilla yüregin, güçle bilgeligin dengesi ufkumuzu açar." diyen Aydinoglu'nun simdiye kadar gönüllülük, sevgi, mutluluk gibi konular üzerine yazdigi 11 kitabi daha bulunuyor.

Yayinevi: Chiviyazilari Yayinevi
Sayfa sayisi: 218
Fiyati: 24.50 TL.




Kaynak: turizmdebusabah
Diğer Haber ve Duyurular