Online Bilet Al Duyurular

Corendon Airlines 13. yilini kutluyor!

Yaptigi turistik uçuslarla Türkiye turizmine önemli katkilar saglayan Corendon Airlines 13 Nisan 2017 yani bugün göklerdeki 13. yilina giriyor.
Iki Boeing 737-300'den olusan filo ile kurulan Corendon Airlines, ilk uçusunu 12 Nisan 2005 tarihinde CAI 855 kodlu uçusla Sabiha Gökçen'den Amsterdam'a 136 yolcu ve 6 mürettebat esliginde gerçeklestirmisti. Corendon bugün 13. yilina girerken 14 adet Boeing 737-800 ile dünyanin 45 ülkesinde 145 havalimanina uçan uluslararasi bir havayolu konumunda.

Corendon Turizm Grubu bünyesinde ilk önce Hollanda'daki kendi tur operatörlerinin ürettigi turistleri Türkiye'ye tasimak için kurulan Corendon Airlines, zaman içerisinde basta Avrupa olmak üzere dünyanin birçok ülkesinde lider tur operatörleri ile çalisarak uluslararasi charter seferler düzenlemeye basladi. 4 yil önce Alman pazarina da giris yapan ve her geçen sene kapasitesini arttiran havayolu, 2016'da düzenlemeye basladigi tarifeli Ekaterinburg uçuslari ile birlikte uçus agina Rusya'yi da dahil etmis oldu.

Corendon Airlines'in kurucu ortaklari Yildiray Karaer ve Atilay Uslu, bugün tüm çalisanlarina bir tebrik mesaji göndererek 13. sezonlarini kutladi.

Kaynak: turizmdebusabah
Diğer Haber ve Duyurular