Online Bilet Al Duyurular

Crowne Plaza Florya mutfaginda çocuklara senlik var!

Crowne Plaza Istanbul-Florya'nin mutfaginda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminda Çocuklar Anne ve Babalari için Çikolata yapiyor...
Çocuklarin hem ögrenecekleri hem de eglenecekleri ailece keyifli bir bayram senliginde yer almak isteyen herkesi,Crowne Plaza Istanbul Florya'ya bekliyoruz.

23 Nisan Pazar günü, tüm çocuklar, aileleri ile birlikte keyifli bir brunch sonrasinda Mutfak Sefimiz ve Pastane Sefimiz liderliginde uygulamali çikolata yapimi gerçeklestirecek. Çocuklarin kendi elleriyle yaptiklari birbirinden lezzetli çikolatalarin tadina bakilacak. Artik birer çikolata yapimi ustasi olan tüm katilimci çocuklara sertifikalari verilerek, önlük ve kepleri kendilerine hediye ediliyor olacak.

Crowne Plaza Florya'da lezzet dolu çok özel bir gün yasayacak olan çocuklar, Italyan usulü pizza, makarna, dondurma ve meyve suyu ikramlari ile bu bayrami hiç unutmayacak. Çocuklar için katilim ücreti 90 TL olan bu senlikte ebeveynler için kisi basi brunch 25 TL. Ayrica, senligimize katilan tüm çocuklara Istanbul Akvaryum'daki 23 Nisan eglencesine %25 indirimli giris bileti de Crowne Plaza Florya'dan hediye edilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlu olsun!

Detayli bilgi ve rezervasyon için:
Crowne Plaza Istanbul-Florya 0212 463 0 500




Crowne Plaza Istanbul-Florya Hakkinda:

Crowne Plaza Istanbul-Florya; Atatürk Havalimani ve CNR Expo Fuar Merkezi'ne 7 km, dünyanin en büyük tematik akvaryumu 'Istanbul Akvaryum' ve Aqua Florya Alisveris Merkezi'ne ise sadece 3 dakika yürüyüs mesafesinde bulunuyor.

Denize sifir konumu ve mimarisiyle sehir merkezinde tatil beldesi sicakligini hissettiren 'marine' temali otel, birbirine bagli 4 ayri blok ve 275'i Superior, 30'u Suite ve 1'i Presidential Suite olmak üzere tamami balkonlu toplam 306 odaya sahip. Muhtesem deniz manzarasi, genis balkonlu odalari ve deniz kiyisinda 7 kilometrelik yürüyüs parkuruyla dikkat çeken Crowne Plaza Istanbul-Florya, konaklama yapan misafirlerine SPA merkezinden yararlanma firsati sunuyor.

Büyüklügü 45 metrekare ile 110 metrekare arasinda degisen toplanti salonlari ve 550 metrekare sütunsuz balo salonu ile özel davet ve toplantilara ev sahipligi yapan Crowne Plaza Istanbul-Florya'da açik hava etkinlikleri için toplam 1.600 metrekare olan havuz basi ve bahçe alanlari da kullanilabiliyor.

A'laCarteRestaurant'larinda Akdeniz ve dünya mutfaklarindan iddiali lezzetler sunan otel, deneyimli ve hep güler yüzlü çalisanlarifark yaratiyor.

*Crowne Plaza Istanbul-Florya; 'The Guardian and Observer Travel 2016' ödüllerinde misafirlerinin oylariyla ''En Iyi Otel Zinciri'' seçilen Crowne Plaza Hotels& Resorts'un en yeni üyelerinden bir tanesi.
Kaynak: turizmdebusabah
Diğer Haber ve Duyurular