Online Bilet Al Duyurular

Hilton'un ödülünü Türkiye ekibi aldi

Hilton'un, 2016 Avrupa, Ortadogu ve Afrika Baskanlari'nin Özel Ödülü Türkiye ekibinin oldu.
Hilton Avrupa, Orta Dogu ve Afrika bölgelerindeki en iyilerini seçti. 2016 yilinin Avrupa, Ortadogu ve Afrika Baskanlari'nin Özel Ödülü, Türkiye ekibinden Armin Zerunyan ve Ruhsar Eryöner'in oldu.

Hilton'un her yil en iyileri seçtigi, Avrupa, Ortadogu ve Afrika Baskanlari'nin Özel Ödülü, 2016 yilinda, Türkiye yönetim ekibinden, Hilton Worldwide Üst Sinif Oteller Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan ve Hilton Worldwide Orta Sinif Oteller Türkiye Bölge Müdürü Ruhsar Eryöner'in oldu. Dünyanin en misafirperver sirketi olma yolunda yaptiklari çalismalar, liderlikleri ve içerisinde bulunduklari topluma yaptiklari katkilar için ödüllere aday olan tüm genel müdürlere tesekkür eden Hilton, uzun ve zorlu bir eleme sürecinin ardindan birincileri seçtiklerinin altini çizdi.

33 yillik Hilton kariyerinde 6 farkli ülkede görev alan Armin Zerunyan, 2011 yilinin Ocak ayindan bu yana Hilton Worldwide Üst Sinif Oteller Türkiye Bölge Müdürü görevinde bulunuyor. Zerunyan, Hilton Worldwide'daki görevinin yaninda Turistik Otelciler, Isletmeciler ve Yatirimcilar Birligi TUROB'un ve Türk-Amerikan Ticaret Odasi'nin (ABFT) Yönetim Kurulu Üyesi durumunda. 25 yillik Hilton deneyimine sahip olan Ruhsar Eryöner ise Ekim 2015'ten bu yana Hilton Worldwide Orta Sinif Oteller Türkiye Bölge Müdürü görevine devam ediyor.
Kaynak: turizmdebusabah
Diğer Haber ve Duyurular