Online Bilet Al Duyurular

Turizm acenteleri BinRota Oyunlari'nda bulustu

Gazella turizmin tur operatörü firmasi BinRota, turizm acentelerini 25 Subat Cumartesi günü Forestanbul Doga Macera Parki'nda ilk defa gerçeklestirilen BinRota Oyunlari'nda bir araya getirdi.
Uzak destinasyonlar için ekonomik tur ihtiyacina yönelik kurulan BinRota, bu kez farkli bir etkinlige imza atti. Partnerlik yaptigi turizm acenteleriyle takim ruhunu gelistirmek için bir adim atan BinRota,25 Subat Cumartesi günü Forestanbul Doga Macera Parki'nda turizm sektöründe bir ilk olan BinRota Oyunlari'ni düzenledi. Atak Akademi ile ortak gerçeklestirilen etkinlige katilan turizm acentelerinin temsilcileri, açik alanda liderlik ve motivasyon konularinda sinirlari zorlayan egitim ve yarismalarla oldukça keyifli vakit geçirdi.



Egitim niteligindeki etkinligin ana temalari, ekip içi motivasyon, uyum ve esit görev dagilimi, ekip arkadaslari arasinda koordineli çalisma olarak belirlendi. Katilimcilara iletisim, ekip ve liderlik, birey ve ekip motivasyonu, hedeflerle çalisabilme, stres altinda karar süreci, etkin karar alabilme tecrübesi kazandirmanin yani sira; güven olusturma, zaman yönetimi, analitik ve stratejik düsünebilme, zor durumlarla bas etme ve özgüven, etkin kaynak kullanimi ve ortak deger ile biz bilinci asilama hedeflendi.



BinRota hakkinda

BinRota, uzak destinasyonlarda ekonomik yurt disi paket tur organizasyonu ihtiyaciyla kurulan, acentelere yenilikçi fikirler ve sonuç odakli çözümler getirerek çözüm ortagi olmayi hedefleyen ve Gazella Turizm çatisi altinda faaliyet gösteren bir tur operatörüdür. Agirlikli olarak uzak destinasyon turlar düzenlemekle birlikte kesif severlere dünyanin dört bir yanina keyifle seyahat edebilecekleri tur seçenekleri sunarak sektörde fark yaratan bir firma olmayi amaçlar. Tur öncesi ve sonrasi tüm detaylari iyi analiz ederek profesyonel bir planlama gerçeklestiren BinRota, müsteri odakli çalisma anlayisini benimser ve çözüm ortaklarinin müsteri memnuniyeti hassasiyetine önem verir.
www.binrota.com/




Kaynak: turizmdebusabah
Diğer Haber ve Duyurular